blauwe achtergrond met blokjes

Over ons & MindsetAssistent

beter in je vel

Het doel van MindsetAssistent 

Bij MindsetAssistent hebben we maar een doel en dat is om jullie te inspireren en te motiveren om achter je dromen aan te gaan. Dit kan van alles zijn van afvallen tot het stoppen met roken. Alles begint bij je mindset. Bij mindsetassistent kom je verschillende tips & tricks tegen om jou te helpen met een betere en sterke mindset om uiteindelijk je dromen en doelen achterna te gaan en een betere versie van jezelf te worden.

Mijn verhaal

Mijn naam is Cas Meijeren, de oprichter van MindsetAssistent. Zelf ben ik een paar maanden geleden begonnen met een nieuwe start, omdat ik daarvoor verslaafd was. Ik kreeg hulp van een psycholoog en heb twee keer in de kliniek gezeten. Ook had ik mijn vrienden en familie die mij hielpen en steunden. Met veel doorzettingsvermogen en een nieuwe mindset ben ik nu meer dan 1 jaar clean en ik heb nieuwe doelen voor het leven.

Een doel daarvan is (nu ik mezelf geholpen heb) jullie helpen. Ik wil jullie helpen met een betere versie van jezelf te worden door jullie te inspireren en te motiveren.


mindset hulp